Pinseturnéen på Østlandet ble en hektisk men uforglemmelig tur for oss alle. Av diverse årsaker ble arrangementet en del endret i forhold til det opprinnelige. Hovedansvarlig og tilrettelegger for helga var Rolf Ruud fra Normisjon/Jesusnet/TV-Visjon Norge.


kvartetten-bjerkely.png

Vi ankom "hovedbasen" Bjerkely Folkehøgskole på fredags ettermiddag. På kvelden hadde vi en fin konsert på Folkehøgskolen. sangere-kveld-bjerkely.png

 

 

 

Her deltok også Torhild Haaland og Odd Jensen - som gledet oss med fin evangelisk sang. Et nytt og hyggelig bekjentskap for oss i kvartetten. Rolf ledet samlingen.

gaustad-bedehus.png

 

Lørdag beveget vi oss til Gaustad Bedehus der vi hadde formiddagstreff kl. 12.00. En liten med fin forsamling. Pga. store avstander ble det sent på ettermiddagen før vi var tilbake på basen.

 

finnskogens-son.png

 

 

På kvelden inviterte Rolf oss på en intern hyggekveld i peisestua påFolkehøgskolen m/kaffi, is og svenskeCider. Her fikk vi bl.a. stifta bekjentskap med den kristne visesangeren Roy Lønhøiden. En fin kveld med skjemt og alvor.

 

 

vinger-kirke.png

 

1. pinsedag var det tidlig opp og ut på landeveien igjen. Vinger Kirke i Kongsvinger var målet denne gang der vi skulle synge på gudstenesten. Etter gudstenesten hadde vi guidet omvisning på Kongsvinger festning - i strålendes sol.

kongsvinger-bedehus-2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

På ettermiddagen kl. 18.00 hadde vi konsert på Kongsvinger Bedehus. Dette ble også en sterk og fin samling der vi virkelig fikk oppleve at budskapet gjennom sang og vintnesbyrd ble til hjelp og oppmuntring.
jessheim-trommer-bass-og-gitar.pngjessheim-gitarer.png

 

 

 

 

 

 

Siste konserten hadde vi på Jessheim Misjonshus 2. pinsedag kl 10.00 ! Ikke det beste tidspunktet for sangerne å ha det så tidlig på morgenen. Men de var flinke å varme opp i forkant så det gikk bra. Også her var det stor åpenhet og stor takknemlighet for sangen vår.

Tilbake sitter vi igjen med mange gode minner og en takk til vår Herre og Frelser for at vi fikk spre det gode budskap i Hedmark. For oss ble det en festreise. Nevnes må også vår gode venn Trond Larsen som var fast bussjåfør) hele helgen (hadde minibuss) Trond deltok også med fine vitnesbyrd og innslag på møta.

Rolf Ruud er nevnt tidligere - men takk til ham for at turen kunne gjennomføres. Takk også til vår "faste følgesvenn" Gunnar Martinsen, som ble med oss som sjåfør og frakta det tekniske utsyret i sin bil helt fra Sunnmøre ".