Vi gratulerer Kristine og Alexander med ei jente.

 


Det store skjedde sist søndag, 7. januar, og vi sender masse gratulasjoner til trommisen vår. Rapportene sier at alt står bra til, at jenta var 52 cm da hun ble født og har fått navnet Elida.

Vi gratulerer !!!

 

 

Kvelden før var kvartetten, tradisjonen tro, på mannsmøte på Brusdalsheimen. Alexander stillte i full beredskap, med egen bil og mobiltelefonen på. Alexanders kommentar til spørsmål om close race eller godt tima var ”Med oss er det alltid timet og tilrettelagt ;) Ei søt lita jente som sover godt!”. Vi tviler på at Alexander hadde vært så rolig lørdagskvelden om han hadde visst hvor dårlig mobildekningen er i møtesalen på Brusdalsheimen.

Uansett, jenta er født og vi gleder oss med trommisen vår. De ferskeste rapportene forteller ellers at alt er som normalt med Elida. Hun krever sitt både av bleiskift, mating og nattevåk, men du så søt og lita !!!

Nå er vi stolte over å kunne presentere eksklusive bilder fra rommet på barselshotellet på Åse. Her er pappa Alexander med Matteus på fanget og Elida i mamma Kristines armer.

 

 

 Jo, hun er kjemepesøt, Matteus, og kjempeheldig som har en slik storebror!