Velkommen til web-butikken vår!

Her kan du kjøpe produksjonene våre og få varene sendt direkte hjem til deg. Klikk på handlevogna til høyre eller i menyen over for å gå til web-butikken.

Klikk på bildet av produksjonen du vil kjøpe eller finne mer informasjon om. For å bestille angir antall du vil ha og klikker "Legg i kurven". Bruk tilbakeknappen eller klikk på butikklinken igjen for å legge til flere produkt. I seksjonen til høyre ser du hele tiden hva du har i handlevognen.

Når du har handlet ferdig velger du ”Gå til kassen”. Bestillingen avsluttes ved at du i noen enkle steg oppgir adressen din, betalingsmåte m.m. før du bekrefter kjøpet.

Betaling:
Betaling skjer enten ved at vi legger ved en giro eller ved at du forhåndsbetaler. Betalingsinformasjon finner du på ordrebekreftelsen du får på e-post.
Ved forhåndsbetaling spanderer vi portoen, velger du å få vedlagt giro kommer det et tillegg på kr. 30,- for å dekke forsendelseskostnadene.

Levering:
Om du ikke ber om noe annet kommer varene som brevpost direkte i postkassen din. Eventuelle beskjeder kan gis i et eget felt før du sender bestillingen. Her kan du f.eks også be om at vi sender varene som gave til noen. I slike tilfeller velger du forhåndsbetaling.