Flott releasekonsert lørdag 6.juni.

cd06cover.jpg

 

Vi inviterte til releasekonsert i Valderøy Bedehus, og folket kom. God stemning og fantastisk god respons fra tilhørerne gjorde at vi fikk oppleve en festkveld vi kommer til å huske lenge.

En stor inspirasjon for oss, og som gir motivasjon for å ”stå på” med i forkynne evangeliet gjennom sangen og musikken. Vi har jo reist i fra Finnsnes i nord til Kongssvinger i sørøst med sangen vår, og det ønsker vi å fortsette med.


Som nevnt var det en festkveld der vi sang de 12 sangen fra vår nye CD, sanger på veien, et par sanger fra forrige utgivelse og vi dro forsamlingen med i allsang. Kjartan Skjong bandt det hele sammen på sin uformelle og lette måte, og bidro dermed sterkt til at det ble en uforglemmelig festkveld.

Etter konserten var det salg av CD-er, og vi serverte kaffe og kaker gratis. Og folket tog seg god tid etter konserten til å prate sammen, og vi i kvartetten hadde fullt opp med å signere CD-platene folk kjøpte. Det var utrolig mange som ønsket seg denne hilsen fra oss i Valderøykvartetten, og det setter vi stor pris på.
Tak til alle som kom, takk til alle som kjøpte CD-er, takk for alle gode tilbakemeldinger, og ikke minst, takk til Gud for at alt har lagt seg så godt til rette også for denne produksjonen. Og det er vår bønn at denne CD-en må bli til velsignelse, trøst, styrke og til frelse.