I år er det 40 år siden vi startet opp, og lørdag 26. oktober feiret vi jubileet i idrettshallen. Takket være masse hjelp kunne vi, i samarbeid med Valderøy-Vigra Lyons Club, ønske velkommen i en festpyntet idrettshall, med småbord, rikelig med kaffe og bløtkaker og alt annet som hører med til en slik anledning. Det var dekket for nærmer 500 gjester, og det var så godt som fullt.

 

jubileum.jpg

 

Festen startet med at lyset ble slukket og at vi kom på storskjerm med sangen ”Takk Gud jeg er fri”, i bilder og toner fra en rykende fersk DVD fra sanghelgen i vinter. Etter å ha ønsket velkommen fortsatte vi med ”Å jeg lengter hjem til himlens lyse saler”, sangen kvartetten startet med for 40 år siden. 

Anbjørn Walderhaug, som må ta litt av skylden for at kvartetten ble til, loses oss trygt gjennom kvelden, som i hovedsak ble fylt med mye sang og musikk og en god matøkt, der det også var plass for en utlodning til inntekt for et godt formål i kommunen. Resultatet av lotteriet ble på vel 30.000 kroner som Lions disponerer.

”Jau, det blei verklæ fest !!”, og vi vil så varmt vi kan takke alle som bidro på forskjellig vis. Her er mange enkeltpersoner, misjons- og bedehusforeinger fra hele kommunen, i tillegg til Valderøy-Vigra Lions og sponsorer inkludert.

 

yaprotokoll.jpg