Vi har lagt bak oss en fantastisk sanghelg, og vi kjenner på takknemlighet for det vi fikk være sammen om disse dagene. Det er også stort å få høre at noen sa ja til Jesus i løpet av helgen.

Det er ubeskrivelig godt å vite at Evangeliet finnes, at det at Jesus gjorde opp for meg da han døde for meg på korset fortsatt er gjelder. Gud er også forsatt like rik på kjærlighet og nåde som han var da, for snart 2000 år siden. Nei, det finnes ikke noen finansiell krise hos Han. Det er ikke for sent, det gjelder fortsatt og det gjelder for alle. Ta det til deg så er det ditt.

 

Tusen takk til alle dere som har bidratt på ulikt vis i forbindelse med sanghelgen, enten det har vært salater til lørdagskvelden, forbønn, praktisk på kjøkkenet eller barneopplegg på søndag. Takk også til sponsorene og for det som ble gitt i kollekt gjennom helgen.

En ekstra takk til Bente, Ruth, Helge, Ben, Kenneth og Vidar som tok turen igjen, og ekstra ekstra takk til Kor Tøft og Søndagsskolekoret. Fantastisk å se og høre dere.

Sanghelgen er fyldig referert på bedehusets hjemmeside. Klikk og les. Vi har har fått lov til å dele inntrykket Silje festet til papiret.

 

 siljes.jpg