Ja, vi kan knapt tro det men 19. okt. skjer det faktisk, og vi gleder oss veldig.


Homeland Quartet er en mannskvartett etter god Southern Gospel tradisjon, slik vi bl.a annet har fått det presentert gjennom Gaither Homecoming. Selve kvartetten er nok ikke så godt kjent her hjemme, men enkeltpersonene kjenner vi igjen fra Homecoming-videoer. Ben Speer var også i mange år musical director for disse produksjonene.

HQT.jpg

19. oktober ønsker vi deg altså velkommen til en kveld med ekte sørstatsgospel, med gjester fra selveste Nashville, TN, USA. Det blir fri entré, kollekt, andakt, kanskje også mulighet for en matbit m.m. Vi oppdaterer siden etter hvert som det nærmer seg, så kikk innom igjen for mer informasjon om kvelden.

 

Spre gjerne nyheten til andre. Kunne du tenke deg å hjelpe oss med å gjøre arrangementet kjent der du bor kan du også laste ned og printe ut en plakaten ved å klikke her.

 

Sted:
Valderøy Bedehus
Dato: 19. oktober kl.18:00

Kollekt, Andakt

Kveldskafé etterpå

 

 

 

 

 

 

 

Dørene til hovedsalen åpnes ca 17:30. Kjelleretasjen vil være åpen for den som vil komme tidligere enn det.

 

For tilreisend:

Hurtigbåt fra hareid korresponderer perfekt. Til dere som kommer med bil over Ellingsøya nevner vi at Valderøytunnelen er åpen til 22:30. Dere som kommer kjørende via fra/via Ålesund kjører tunnelene ut, ferje til Faltholmen f.eks 22:10. Ferja er gratis for passasjerer men koster kr. 60 for bilen.

 


Hjertelig velkommen!!