Da er vi vel hjemme igjen etter en inntrykksrik helg på Seljord. Vi har vært på noe så spennende som et Israelstevne i regi NPAI (Norske Pinsevenners Arbeid i Israel), og ja, det var virkelig inspirerende.

Sammen med rundt 300 andre venner av Israel, både med og uten pinse- foran, fikk vi oppleve en helg med fokus på Guds utvalgte folk, landet Israel, byen - Jerusalem, og det arbeidet NPAI står i der.

 

seljord.jpg


 

Lørdag ettermiddag var det markering av at familien Sortland takker av etter ni år og at Ninni og David Nilsen nå overtar som NPAI's representanter i Israel. At Michael Eligal, israels ambassadøren i Norge, kom og var til stede da, viser at NPAI's innsats også har israelske myndigheters velsignelse. Du kan lese mer om stevnet og NPAIs arbeid på http://www.sjibbolet.no . Der kan du også høre bibeltimer og foredrag fra stevnet.

For oss var det også ekstra kjekt å få være sammen med Svanhild og Helge, et vennskapet vi setter høyt. Helge Johannesen har, som mange av der vet, vært produsent på de siste tre produksjonene våre. Denne helgen fikk vi spille sammen igjen. Med årene har vi også blitt litt kjent med Svanhild, hans bedre halvdel.

Så må vi bare nevne Kjetil Holtskog, lydtekniker under stevnet. Alexander måtte melde et sent avbud på turen, og uten en habil trommis føler vi oss egentlig ikke særlig. Men Kjetil er en fantastisk trommeslager også. Steppet inn og gjorde en full konsert lørdag, i praksis uten å ha øvd med oss på forhånd. Takk for en kjempejobb, Kjetil.

Syns det er på sin plass å dokumentere Torstein sitt valg av parkeringsplass. En god latter forlenger livet, sies det, og som dere kan se smiler Torstein fra øre til øre. Kan godt tenkes at det er et oppgitt smil, altså av den typen som ikke forlenger livet, men syns mannen ser uforskammet glad ut der han sitter. Stor tak til Falken for hjelp i rette tid. Er det bare meg, eller kan en dra en god preike ut av denne episoden? Bygg ikke hus på sand = parker ikke på vått gress. Og er en skikkelig ille ute, kan Jesus (her symbolisert ved Falken) dra en opp av gjørmen...