Lørdag 2.oktober hadde vi i Rakkestad et storfint besøk av Valderøykvartetten. Dette hadde vi gledet oss til i en lang tid, og endelig var dagen der.

Vi var utrolig spente på hvordan mottakelsen ville bli, men Rakkestad misjonshus ble helt fullt! Det ble en strålende kveld for alle de som var tilstede. Alle fikk med seg mye, både av vakker sang og musikk, men det viktigste var vitnesbyrdene som kvartetten kom med. Dette var noe som gikk rett i hjertene våre!

Vi hadde en strålende kveld og ønsket vel egentlig at den ikke skulle ta slutt! Vi håper på et nytt besøk fra vestlandet, og jeg vet at det er mange, mange som ønsker kvartetten tilbake. Guds velsignelse over arbeidet dere gjør. Takk fra alle oss i Rakkestad.


Bodil

 

 

Les mer om den minnerik Østlandsturen.

 


 

Fredag ettermiddag den 1. oktober lettet vi fra Vigra med kurs mot Gardermoen, og derfra til Østfold.

 

Trond hentet oss på Gardermoen

 

Vår gode venn Gunnar Martinsen stilte opp og kjørte instrumenter og lydanlegg til Østfold, og rundt på de stedene vi besøkte, og tilbake til Valderøy. Trond Larsen, kjentmann og venn fra Skedsmokorset, møtte oss på Gardermoen med en minibuss, og kjørte oss dit vi skulle hele helgen. Dette er tredje turen på Østlandet hvor Trond har fulgt oss rundt. Tusen takk til dere begge to. Gud velsigne dere for den store hjelpen dere gir oss, slik at vi kan komme rundt og synge evangeliet og vitne om vår Frelser.

 

 

 

 

 

Skjeberg

Fredag kveld gikk turen til Skjeberg.

Skjeberg Mannsmusikk (sine damer) disket opp med nydelig mat til oss sultne sunnmøringer, før vi rigget utstyret til konserten. Det var til stor inspirasjon for oss da vi opplevde et fullsatt Skjeberg misjonshus, ja så fult at sangerne nesten trakket på tærne til de som satt fremst.

Skjeberg mannsmusikk startet kvelden med frisk og fin sang. Virkelig flott å både se og høre et 30 talls godt voksne mannfolk synge evangeliet på en så kraftfull og inspirerende måte.

Så var det vår tur, og det var stekt å oppleve den responsen vi fikk fra tilhørerne, at vi fikk synge evangeliet inn til hjertene. Og det gav oss inspirasjon når folk sang med på sanger de kjente, og ikke minst i fellessangene vi inviterte tilhørerne med på.

Tusen takk til Stein Holt som la alle ting så godt til rette for oss på Skjeberg.

 

Rakkestad.

Lørdag kl. 18.00 var det Rakkestad som stod for tur.

Her deltok også Rakkestad teamet og Rakkestad Mannsmusikk. Inspirerende å høre på den friske flotte mannssangen, og Bodil Degnes som var pianist for begge gruppene.

De ble en lang og flott lørdagskveld, som med en innlagt matpause, der praten gikk livlig.

 

 

Sarpsborg

Søndag formiddag var det Sanggudstjeneste i Sarpsborg Frikirke, en stor og flott kirke.

Også fantastisk å oppleve at det store lokalet var nesten helt fullt, og i et så stort hus, likevel fikk oppleve nærhet og kontakt med tilhørerne. Gudstjenesten ble avsluttet med nattverd.

Vi fikk en kjempegod lapskaus før vi satte oss i bussen, og Trond kjørte oss opp til Jaren der vi skulle ha siste konserten kl. 18. på kvelden.

 

Vi vil rette en kjempestor takk til Bodil og Bent-Ingar Degnes som stelte så godt for oss. Vi var hjemme hos dem til frokost, middag og kveldsmat på lørdag, og frokost på søndag. Gud velsigne dere rikt tilbake.

Matglade mannfolk i dyp konsentrasjon på Bodils kjøkken. Kan varmt anbefales!

 

 

 

Jaren.

Etter 2 timer i bussen var vi på Jaren, og rigget opp til siste samling på denne turen. Etter og rikket, var vi hjemme hos Holten og fikk en nydelig kjøttsuppe.

Kl. 18.00 var vi i gang på Jaren Misjonshus. Det flotte misjonshuset var nesten helt fullsatt, og også her opplevde vi den nære kontakten med tilhørerne, den varme responsen som gav oss inspirasjon og engasjement til å formidle evangeliet i ord og toner.

 

Takk til alle vi fikk møte. Takk til alle som ville være med å be for Valderøykvartetten sin tjeneste. Og aller mest, takk til Gud som frelste oss av bare nåde og gav oss denne tjenesten, som også er av nåde.