benterisdal.jpg

 

Første helgen i februar får vi besøk av flere sørlendinger, og vi gleder oss stort over å kunne ønske deg velkommen til det vi har kalt en sanghelg på bedehuset.

I tillegg til kjære kjente har vi invitert noen av dem vi fikk dele scene og felleskap med på den fantastiske tur vi hadde til Sørlandet i Pinsen i fjor. I følget er der også noen vi skal stifte nye bekjentskap med, og det gleder vi oss ekstra til.

Innrammet i sang og musikk ønsker og ber vi om at det må bli en helg til glede og oppmuntring, der Jesunavnet er løftet høyt og vi får dele varmt og rikt felleskap med hverandre. Du er veldig velkommen til samlingene.

Har du anledning til å printe og henge opp en plakat kan du laste den ned her .

 


Lokale aktører vil også delta. Lørdag blir en lovsanggruppe med ungdommer med, og søndag kommer KorTøft Cool. Programmet ser ellers slik ut: 


Fredag: 20:00    Mye sang, andakt, kaffe og prat etter møtet
Lørdag: 19:00    Sett av kvelden. Matøkt og alt som hører med
Søndag: 12:00   Familiemøte, KorTøft blir med 

Kollekter

 

Søndag kolliderte det egentlig med gudstjeneste i kirka, der det også skulle være bibelutdeling. Stor takk til André og soknerådet for velvilje ved å flytte gudstjenesten og bibelutdelingen til en senere søndag.

 

Kort om gjestene fra sør:

 

Bente Risdal:
Første møtet med Bente var i Kongeparken Pinseaften i fjor. Vi fikk anledning til å bli litt bedre kjent da vi var sammen i Betania i Grimstad 2. Pinsedag. Vi snakket allered dal om det var mulig å få henne til Sunnmøre, og nå skjer det altså. Noen av dere møtte gjerne Bente under Bibelkurset på Birkeland sist sommer. Dere andre, gled dere. Bente har med seg sin faste pianist, Vidar Søyland.

 

Helge, Ben og Rolf:
Helge Johannesen er en kjær venn av kvartetten, og det er flott at vi denne gangen ikke skal bruke tiden på CD-prosjekt og studioplanlegging, bare nyte felleskap og liflige toner. Denne gangen har han også tatt med seg et par kamerater, Ben Solheim og Rolf Johansen. Et ekstra velkommen til Ben og Rolf som blir nye bekjentskap for oss. Forbered deg gode evangeliske tekster presentert i country og bluegrass-inspirerte stil, med akkustisk gitar, fiolin, mandolin, dobro og steel.

 

helge_rolf_jarl.jpg