RadiotreffMarkeringen av nærradioen som vi planla i oktober måtte som kjent utsettes på grunn av forsettelse av møteaksjonen med Matit og Irene. Det var stor interesse rundt dette arrangementet, og mange har spurt oss når det vil bli. Nå har vi endelig funnet ny dato, lørdag 2. april, 19:30.

Alle er hjertelig velkomne.

Klikk på bildet for å laste ned plakat. Heng den gjerne opp


Sakset fra i høst

Nærradioen  har i år vært på lufta i over tretti år. I alle årene har musikkproduksjonene våre vært flittig brukt i programproduksjonen, og nærradioen er på den måten vært en viktige scene for oss. Dette ønsker vi å markere, som en takk og oppmuntring til de som står og har stått i radioarbeidet, og inviterer til en åpent arrangement i Valderøy bedehus, fredag 30. oktober 19:30. Du er hjertelig velkommen.

Radio Sunnmøre, Radio New Life og Radio Nordvest er spesielt inviterte jester, og kvelden blir en anledning for deg til å treffe de du hører på lufta. Tor Rødseth blir også med og deler i ord og toner, sammen med oss.

Det blir også tatt opp en kollekt. Nærradioen har fått konsesjon og skal utvide dekningsområdet med storfjordkommunene, og vi håper kvelden også kan gi et godt økonomisk håndslag til utbyggingen der.